misiu_ziom Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Witam Chce zarejestrowac motocykl, w piątek dałem już papiery do tłumaczenia i mam nadzieje, że w poniedziałek pojade z moto na przegląd. Mam pytanie kiedy dostane miękki dowód i blachę do moto żebym mógł już jeździć bo opłacanie OC to jest kwestia kilku minut. Będe już mógł jeździć w tym tygodniu? Jest to możliwe czy jakiś jest czas czekania na blachy lub innych procesów przy rejestracji? Edytowane 24 Maja 2009 przez misiu_ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Jak bedziesz miał papiery do rejestracji ( wszystkie) to tego samego dnia dostajesz blachy i dowód w wydziale komunikacji, twardy dowód i książkę po ok 14 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi