harbuz Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam. Wczoraj wymieniałem łańcuch i zębatki i przy okazji zobaczyłem, że mam wypierdziane uszczelki tłumika. To są te gdzie łączy cygara z tymi rurkami brzydkimi. Obejmy kupię w motoryzacyjnym, ale z tymi uszczelkami jest kłopot. Może ktoś wie jak to można zastąpić jakimś innym materiałem? Przez brak tych uszczelek i poluzowanych obejm, wywaliło mi amortyzatory tłumika( takie gumki co są przłapane do wahacza). Może ktoś wie gdzie jest taki sklep z częściami? Patrzyłem w necie, ale takich pierdół to nie znalazłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiefo Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam tutaj znajdziesz http://www.sklep1.larsson.pl/Parts.aspx?Ca...nd&motId=110365 tylko nie maja teraz na stanie bedziesz musial złożyć u nich zamówienie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dzięki bardzo. Właśnie coś takiego szukałem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 w dobrych sklepach z usczelkami tez dostaniesz bez problemu i to za duzo mniejsze pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi