Pooh Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 witamposzukuje osób ktore smigaja na rs-kach,chodzi mi o rozne sprawy i informacje dotyczacych rs-ek.sam mam rs-ke i chce poznac ludzi zeby powymieniac poglady na temat tych pieknych motorowerow.pozdrawiamnorbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 A ja ludzi na rmxach :evil: :( :D :banghead: Stary pomyśl co by było gdyby kazdy tak napisał P.S. Czemu ciągle piszesz na loginie swojej mamy? :? A i tytuły temató pisze się zazwyczaj małymi literami chyba że chce się coś ważnewgo przekazać. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 bo ja zalozylem konto dla mnie ale cos sie rozwalilo i niemoge sie zalogowac :buttrock: a z kad jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Obok mojego avatarka jest napisane skąd jestem :buttrock: Trochę więcej spostrzegawczości :evil: To wyślij maila do Shreka (admin) i napisz niech skasuje konto i załóż nowe.Bo to trochę dziwne jest jak raz ty piszesz a raz twoja mam. P.S. Fajnie mieć mame motocyklistke :( TO musi być super uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 8 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 ona nie jezdzi na plastiku lub enduro tylko na choperze(virago 535)namawialem ja na gs500 ale to ma juz niezlego kopa wiec na pierwszy moto kupila 535.pozdrawiamw sobote i w niedziele 8stopni!!!!bez sniegu!!! i do tego jeszcze sloneczko!!!!ja wyjezdzam na warszawskie ulice!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi