enZo Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja tam dzwonię do mamy, niech szykuje paczki jak już wszyscy do więzienia trafimy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 enZo napisał: Ja tam dzwonię do mamy, niech szykuje paczki jak już wszyscy do więzienia trafimy :icon_mrgreen: Ty lepiej rób zapasy wazeliny na upojne więzienne noce :bigrazz: pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Mobilaiz napisał: Zapewnie jest więcej osób na tym forum co się bardziej orientuje kto to jesto dokładnie. W dzisiejszych czasach (internet), każdy kto chciałby znaleść tego kolesia , a dokładnie własciciela tego motocykla (jeśli kotoś nie zna sie na sprzetach to mowie, że to jest 1000rr) potrzeba jakieś 2-3 min. Myślicie ,że skąd wiem, że ma wydech ACRAPA ??Odpowiedź - z INTERNETU. No ale jak widać tu na forum tez takie tęgie głowy jak Milicji. Nikt nikogo nie zakapuje, a Policaj sie sama nie ogarnie, więc UMOŻONE. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi