enZo Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja tam dzwonię do mamy, niech szykuje paczki jak już wszyscy do więzienia trafimy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja tam dzwonię do mamy, niech szykuje paczki jak już wszyscy do więzienia trafimy :icon_mrgreen: Ty lepiej rób zapasy wazeliny na upojne więzienne noce :bigrazz: pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Zapewnie jest więcej osób na tym forum co się bardziej orientuje kto to jesto dokładnie. W dzisiejszych czasach (internet), każdy kto chciałby znaleść tego kolesia , a dokładnie własciciela tego motocykla (jeśli kotoś nie zna sie na sprzetach to mowie, że to jest 1000rr) potrzeba jakieś 2-3 min. Myślicie ,że skąd wiem, że ma wydech ACRAPA ??Odpowiedź - z INTERNETU. No ale jak widać tu na forum tez takie tęgie głowy jak Milicji. Nikt nikogo nie zakapuje, a Policaj sie sama nie ogarnie, więc UMOŻONE. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi