pawel_rr Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 witajcie! oto mail jaki dostałem: Hi, My name is Frank and I will be visiting Poland in late July. I really want to ride with a small or large group of Polish riders and see the sights of Poland. I will be in the Warsaw area and am emailing fellow bike pics members to see if anyone can direct me to rider groups or meeting spots in the Warsaw area. If you know of any websites or contact persons I can get in touch with that speak english, I would really appreciate any information you could supply. Thanks! FRANK You have received this email from Frank http://www.bikepics.com/members/ninjarider29/ (bikepics.com takes no responsibility for the content of this message) W tej chwili nie posiadam motocykla i nie mogę pomóc. Jeśli ktoś z Was ma ochotę pojeździć z Frankiem i pokazać mu Warszawę i za darmo poćwiczyć angielski, to proszę napisać na [email protected] i przekaże maila do Franka. Ja jego nie znam, prawdopodobnie znalazł mojego maila na www.bikepics.com Liczę na Waszą odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 W sumie czemu nie, ja jestem "za". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi