JOAŚKA Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 WITAM Szanowne Towarzystwo! W imieniu Romka Bazyla,który to skumał się ze zmotocyklowanymi z Łukowa w czasie pobytu na Jasnej Górze ( jakie owocne wyjazdy mogą być :biggrin: ) zapraszam Wszystkich razem i każdego z osobna na imprezę integracyjną :flesje: organizowaną przez Ludzi z Łukowa w najbliższy łikend czyli 23 i 24 maja 2009r. Organizatorzy serwują jadło,polewają wódeczkę w celu lepsiejszej integracji a także zapewniają inne atrakcje. I co najistotniejsze! Chcą WAS widzieć tam,gdzie wszystko to dziać się będzie. Kulturalni ludzie nie odmawiają i jeśli są na TAK to zbiórka jest w sobotę 23 maja 2009r. o godzinie 11.30 na LOTOSIE ( niezorientowani dopytać ,czający znają namiary :icon_mrgreen: ) Romano prosił żeby w razie pytań dzwonić do Niego na komórkę nr 0-661-056-859 Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Cholera, nie ma mnie w mieście raptem kilka miesięcy a tu takie nowości. Szkoda, że nie będę w stanie was ugościć w mym rodzinnym mieście tym razem :( Mała rada: jedźcie trasą Kock-Radzyń-Łuków (Radzyń-Łuków to naprawdę ładny kawałek asfaltu, z kilkoma fajnymi łukami). Bo najkrótsza trasa przez Serokomlę jest cholernie podziurawiona na odcinku Suchowola-Wojcieszków-Łuków (w kilku miejscach musiałem zwalniać do 40 km/h żeby mi żołądka nie wywróciło). Kilka km więcej a dużo mniej stresu. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Cholera, nie ma mnie w mieście raptem kilka miesięcy a tu takie nowości. Szkoda, że nie będę w stanie was ugościć w mym rodzinnym mieście tym razem :( Mała rada: jedźcie trasą Kock-Radzyń-Łuków (Radzyń-Łuków to naprawdę ładny kawałek asfaltu, z kilkoma fajnymi łukami). Bo najkrótsza trasa przez Serokomlę jest cholernie podziurawiona na odcinku Suchowola-Wojcieszków-Łuków (w kilku miejscach musiałem zwalniać do 40 km/h żeby mi żołądka nie wywróciło). Kilka km więcej a dużo mniej stresu. Dokładnie 6 km więcej. A jakiś nocleg? Polw namiotowe, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 JadYYYYYYYm! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Pędem przybędę !!! Jak pisał wieszcz "w kupie siła".a..... fuj :evil: , co poeta miał na myśli? Nasza Guru, Mistrzyni zen, imam, ksiądz, mistyk, pastor, pop, szaman,kapłan, bhikku, bramin Joasia napisała "Kulturalni ludzie nie odmawiają" amen :notworthy: :crossy: :lalag: Edytowane 22 Maja 2009 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Co do noclegu to nie mam pojęcia... może zalew? Zawsze możecie też spacyfikować jakąś łąkę :icon_mrgreen: Myślę, że organizator pomyślał o jakimś kwaterunku ;) Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A więc po niecało-godzinnym pobycie melduje, że L.S.M. bardzo dobrze się bawi. W zasadzie to nie integracja tylko zlot. Jest kiełbacha, herbata, piwo i blacha. Zła pogoda ludziom nie przeszkadza, jak wyjeżdżałem to się tęcza pokazała (ale nie widać jej było z terenu integracyjno-zlotowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ja też dziś byłam, wszystko zwiedziłam, wybawiłam się, pośmiałam, pojadłam i w ogóle i w szczególe :biggrin: Zlot mi się podobał, ale to chyba przede wszystkim ze względu na super ludzi :notworthy: (z resztą, jak zwykle :wink: ) organizacja i lokalizacja też w porządku :wink: Do następnego!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 [ciach] pojadłam i w ogóle i w szczególe :biggrin: [ciach] ...biorac pod uwage ilosc dostepnego jedzonka - doslownie nikt nie mogl wyjechac ze zlotowiska glodny :biggrin: Super bylo! Szkoda, ze nie moglismy zostac dluzej... oby wiecej takich imprez! :smile: Kilka fotek z telefonu: http://picasaweb.google.pl/RobertRobbic/Ukow240509# Zdjecie teczy zapozyczone, ale rzeczywiscie byla i to bardzo okazala :icon_biggrin: Zdrowka! R ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 No po zdjęciach i ludziach widać, że fajniusio było :) eeehh.... jak zwykle wiatr w oczy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Gdyby nie zatankowany samochód tatusia, który tak sobie stał przed domem, dowód leżał bezczynnie to grzechem było nie skorzystać. W ogóle fajne miejsce na zlocik jest parę piętrowych domków, teren ogrodzony, parking maszyn strzeżony z tego co widziałem, nawet zamykany na kłódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 W ogóle fajne miejsce na zlocik jest parę piętrowych domków, teren ogrodzony, parking maszyn strzeżony z tego co widziałem, nawet zamykany na kłódkę. Dokładnie! Na dodatek lampy oświetlające cały teren, domki blisko siebie - wszyscy są razem, bardzo blisko do jeziorka/zalewu tudzież innego zbiorowiska wodnego (bo nie wiem co tam jest :icon_razz: ) wodzirej, który spisywał się na medal, integrujące konkurencje, ławeczki, stoliki, parasole itp. itd. Trochę dużo błota, ale buty i nogi można umyć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Aaaa witam jeszcze mnie boli gardziołko hihih a to fotki z naszej zabawy do nastepnej zabawy :clap: :crossy: :flesje: STOOO LATTTT ANIS RAZ JESZCZEEEEE :flesje: http://picasaweb.google.pl/czesiomoto/Urod...iAnisaUkow2009# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 pozazdroscic, pozazdroscic. Ja z Marysia do 20czerwca jestesmy zmuszeni odpuscic zycie towarzyskie, praca i nauka wygrywa, ale pozniej nadrobimy:) zrobi sie jakies spotkanko w "piwnicy"- wtajemniczeni wiedza o co kaman:) Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi