Macjek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja bardzo chcialem, ale odpadam - moto chwilowo posiada tylko 1 tarcze hamulcowa :] Pozdrawiam, bawcie sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Spokojnie - to dopiero początek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jakbyście coś planowali na przyszłą niedzielę to się będę pisał, bo mam akurat wolną od pracy :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.wro Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_...type=0u&id=1169 :) :) :) pozdro Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 pogode juz zamówiłem także o to prosze sie nie martwić ;) macie tylko zabrać dobre humory i "sie zatankować" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proemce Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Cześć, ja jestem nowy na forum prawko też mam od kilku dni jak i maszynę ale z wielką chęcią bym dołączył do waszej sobotniej wyprawy jeśli nie maci nic przeciwko. Zapowiada się ładna pogoda a ja mam wolny weekend. Byłby to dla mnie pierwszy taki zorganizowany wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.wro Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Cześć, ja jestem nowy na forum prawko też mam od kilku dni jak i maszynę ale z wielką chęcią bym dołączył do waszej sobotniej wyprawy jeśli nie maci nic przeciwko. Zapowiada się ładna pogoda a ja mam wolny weekend. Byłby to dla mnie pierwszy taki zorganizowany wyjazd. Witaj proemce, jasne, wpadaj, tylko godzinka troche sie zmienila. Widzimy sie o 11.30 pod castaroma na Bielanach, gdzies na skraju parkingu. pozdro Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proemce Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witaj proemce, jasne, wpadaj, tylko godzinka troche sie zmienila. Widzimy sie o 11.30 pod castaroma na Bielanach, gdzies na skraju parkingu. pozdro Daniel Super! Na pewno będę. To do jutro pod castoramą! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.wro Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 pogode juz zamówiłem także o to prosze sie nie martwić mrugacz.gif ehhh, chyba o wiaterku cos zapomniales dodac ;) pozdro Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 tak jak mówiłem, pogoda jest zawsze, raz taka raz taka ale jakaś zawsze jest ;) dzieki wszystkim za spotkanko, miło było poznać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ja również dziękuję wszystkim, którzy się zjawili :notworthy: przesyłam linka do całych 7 zdjęć, które zrobilismy w trakcie :icon_mrgreen: http://picasaweb.google.pl/natalia.burzyns...rwE&feat=email# skoro już jesteśmy w temacie fajnych tras koło Wrocławia, to myslę, że warto zamieścić tą, którą przejechaliśmy na stronie, o której pisał Buber - jesli znajdę czas to się tym zajmę. Oczywiście już nie mogę się doczekać następnego razu - więc do zobaczenia w piątek :biggrin: Założyłam sobie tą stronkę i zrobiłam : http://mapvivo.com/traveler/journeys/2262 zamieściłam tam też tą trasę, o której pisałam na początku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.wro Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 dzieki wszystkim za spotkanko, miło było poznać smile.gif dzieki rowniez, i do nastepnego razu - mam nadzieje, ze jakos predko :) Oczywiście już nie mogę się doczekać następnego razu - więc do zobaczenia w piątek biggrin.gif a cos wiecej o terminie mozna? czy to juz tylko dla wybrancow na priv? ja chetnie sie przylacze ponownie. pozdro Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 mnie w piatek nie bedzie bo jade pod płock, jak ktoś jest chętny to niech bierze namiot i zapraszam, wyjezdzam o 16.00 z placu grunwaldzkiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Spotykamy się w piątek o 20 na parkingu pod uniwersytetem (tym naprzeciwko Hali Targowej). W planach "miejski terror" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proemce Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ja również dziękuję wszystkim, którzy się zjawili :notworthy: przesyłam linka do całych 7 zdjęć, które zrobilismy w trakcie :icon_mrgreen: http://picasaweb.google.pl/natalia.burzyns...rwE&feat=email# skoro już jesteśmy w temacie fajnych tras koło Wrocławia, to myslę, że warto zamieścić tą, którą przejechaliśmy na stronie, o której pisał Buber - jesli znajdę czas to się tym zajmę. Oczywiście już nie mogę się doczekać następnego razu - więc do zobaczenia w piątek :biggrin: Założyłam sobie tą stronkę i zrobiłam : http://mapvivo.com/traveler/journeys/2262 zamieściłam tam też tą trasę, o której pisałam na początku :) Zdjęcia wyszły bardzo ładnie. Dzięki za umieszczenie ich na stronce. Co do miejskiego terroru dalej się na niego z chęcią piszę. Mam na dzieję że ekipę będzie jeszcze większa tym razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi