edi(";") Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam Znacie może stronę skąd można zamówić małą zębatkę na tył bo chodzi mi raczej żeby motor był bardziej zrywny i prosił bym o ilość ząbków i na jaki łańcuch chyba 428 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oley Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja zamówiłem zębatkę na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=628368879 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kick starter Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jeżeli zmienisz zębatke zbiorczą, czyli tylną na mniejszą motor będzie słabszy na allegro jest opór zebatek nawet 54 zebowe czyli typowo na sile jeśli masz orginalny łańcuch to podejdzie poczytaj ile ma miec ogniw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi