edi(";") Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Cześć mam pytanko ponieważ jestem nowy w temacie to proszę o wyrozumiałość Pewnego razu jechałem na swojej xlr wybiło mnie na dziurze i tak tylni migacz mi przestał działać całkiem a przedni jak włączę to działa ale nie mruga tylko się świeci może przerywacz nie wiem. Patrzyłem na kable kolo aku i wszystko chyba jest ok czy przyczyna może być przerwanie gdzieś kabla ?? Z górnu thx za odp. :notworthy: Edytowane 16 Maja 2009 przez edi(";") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oley Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 miałem to samo jeśli jeden kierunek nie działa przerwany kabel spalona żarówka to drugi kierunek tylko się pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi