zundappks600 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Witam ,sprowadziłem motocykl z Niemiec NV 1500 rok 1997 czytałem ze te motocykle dławiono no i chyba taki mi się trafił jedzie bo jedzie ... :) Czy ma ktoś wiedzę na temat w jaki sposób dławiono tego typu modele ewentualnie jak to sprawdzić Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Cześć. No nie wiem czy problemem jest zdławienie silnika. Z tego co słyszałem dławione były silniki , których moc oscylowała w granicach 100 KM . Ja bym zwalił zbiornik i sprawdził podciśnienia na gaźnikach. Może jakiś przewodzik spadł lub po prostu jest pęknięty. To są jednak gaźniki podciśnieniowe . Mam podobny problem u siebie. z tym, że chyba odpadł :P mi jeden z zaworów vacum . Motocykl dławi się jak go rozkręcam. RADA: sprawdzi podciśnienie gaźników, czyszczenie, i jazda .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi