HellSheep Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Poszukuję kompletu stelaży pod sakwy do Kawasaki EN 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Może takie: link? Ja u nich kupowałem do mojego Vulcana. Łatwe w montażu. W komplecie masz niezbędne śruby itp. Sprawują sie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellSheep Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dzięki za info, właśnie tego szukałem, a nigdzie nie mogłem znaleźć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Zobacz też www.lima.com.pl zadzwon do nich i rozmawiaj z Tomkiem i napewno znajdą w dobrej cenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellSheep Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Jeszcze raz wielkie dzięki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi