Immortal Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam, mam ZZRa do sprzedania. Od razu zaznaczam że rama krzywa i sprzedaję w całości. Motocykl jest dobrym dawcą części więc jeżeli ktoś bawi się w sprzedaż części wyciągnie dużo więcej niż ja za niego chce. Zaznacze że już sam silnik na allegro chodzi za około 1500 zł bez osprzętu czyli gaźników itd. Mam papiery na motocykl więc jest wszystko zgodne z prawem. jedynymi brakami w motocyklu są: zaciski hamulcowe z przodu, 2 kierunki i uchwyt pasażera wraz z małym plastikiem. Reszta jest! Silnik odpala, normalnie chodzi, stan oceniam na bdb. Nie ma żadnych wycieków oleju!!! można więc sobie posłuchać jak chodzi. Ważne jest to że zawieszenie oraz przednia felga są proste ponieważ dokupiłem je do motocykla. Cena za motocykl to 2700 zł do niewielkiej negocjacji. Oto zdjęcie, oczywiście motocykl jest troszkę porozkładny ale owiewki są!! Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Kontakt: Tel. 783 105 478 lub pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi