Skocz do zawartości

GSX 600 F 1999r. sprzedam, Łódź

Hooper
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko,

Sprzedam swoje jajko :) (GSXF600). Rok prod 1999, pierwsza rej 2001.

Sciagnalem go z Anglii. Stan mechaniczny zajedobry, nowki opony (300km), po wymianie oleju, filtra, reg gaznika w marcu. Hamulce w stalowym oplocie, akcesoryjne migacze. Wsiaac jechac. Jest to moje moto a nie handlarza.

Oczywiscie ma tez wady - kosmetyka - porysowane plastiki (poprzedni właściciel) nie bede pisal ze sie w garazu przewrocil ale jest prosty bez niespodzianek. Czacha peknieta, obie owiewki poczne lekko porysowane czy popekane ( nie trzeba wymieniac mozna szpachlowac/szlifowac/malowac) w lodzi koles mowil ze w ok 400 pln powinienem sie zmiescic ale mi to nie przeszkadza wcale.

Jakas meda zaporzyczyla mi w tym tygodniu 6 srub od platikow i ciezarki (jak stalem na zakladowym parkingu) ale jutro jade na bazar w Lodzi i dokupie.

Naped ten sezon na bank przejezdzi stan dobry.

Takze dla estetykow jest troche roboty dla tych co cenia niezawodnosc i trwalosc eksponat.

Chce zmienic moto i wiem ile ten jest wart także bedziemy oscylowac w olicach 7800 pln.

Przebieg 45 k km.

Zdjecia podrzuce zainteresowanym.

Jak ktos jedzie na bazarek jutro i pojutrze do Lodzi to sie mozemy ustawic.

tel: 501 866 115

[email protected]

Edytowane przez Hooper