SV_Mario Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) Eeee.... A to nie jest oczywiste? :icon_rolleyes: Dla Ciebie? Możliwe że jest. Moim zdaniem niech zainteresowany przymierzy kask. Bo może się okazać że Schuberth zwyczajnie nie leży mu dobrze. Warto przetestować parę kasków które będą mu odpowiadać. I wybrać ten najbardziej komfortowy. Kwestię rozmiaru pomijam. Edytowane 11 Maja 2009 przez SV_Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 720 :D W piątek kupiłem żonie... ;) :eek: za drogo :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To jaka jest jego na dzień dzisiejszy aktualna cena? :icon_rolleyes: Z tego co ja widzialem to w zależności od malowania do 900 zł. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi