KRYSTIAN1071 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 WITAM!!!!!! Mam problem z rg 80 mianowicie, gdy go odpale to tak wyje jak bym na całym gazie odpalał i nie wiem czy to wina linki czy jak???? w ogóle to patrzyłem tą linke i ona od tej rączki idzie i pod bakiem jest rozgałęzienie na dwa końce jeden do iglicy a drugi w silnik wkecony jest i nie wiem jak ja z tamtąt odkręcić ??? PROSZĘ O pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disarms Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Linka od gazu rozgałęzia się do gaźnika i dozownika oleju więc jeśli nie chcesz zatrzeć silnika to nie odkręcaj tej drugiej linki chyba że robisz mieszankę sam. jak chcesz się przekonać czy to linka od gazu to najprościej zdejmij ją z gaźnika(tylko z gaźnika) i odpal silnik. Jak będzie chodził na wysokich obrotach to nie wina linki i będą dalsze poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi