PitbBobber Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam, Sprzedam spodnie skórzane firmy Halvarssons model BC Kent - spodnie kupiłem w 25.02.2009. spodnie nie były używane po przymiarce wiszą w szafie czekając na dłuższy wyjazd. Rozmiar 50 (mam 176cm) W komplecie membrana, szelki, ochraniacze (kolana, biodra). Sprzedaję bo muszę sfinansować inny zakup. Opis ze strony firmy Halvarssons: http://www.halvarssons.pl/motocykle/spodnie_bc_kent_01.html "BC KENT Nieprzemakalne spodnie na szelkach, zszyte bezpiecznym potrójnym szwem z impregnowanej skóry bydlęcej. - oddychająca, wiatro- i wodoszczelna membrana DRYWAY +® - wewnątrz wzmocnienia z HI-ART® - biodra i kolana chronione przez ochraniacze z atestem CE i bezstopniową regulacją położenia - wywietrzniki - zamek spinający z kurtką - nogawki można obcinać do żądanej długości - szelki w komplecie" cena sklepowa 1980zł sprzedam za tyle ile kupiłem w luytym przed podwyżką 1450zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitbBobber Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 UP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi