raheem Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witajcie ! Kupiłem lc4 620 . Wyjechałem nim 3 razy w teren i należałoby zobaczyc jak wygląda filterek od tlenu... Widze "zbiornik" W którym jest umieszczony filtr ale nie wiem jak sie do niego dostac! Zdjąłem boczki ...z prawej strony modól a z lewej jakaś blaszka na nity... Nie wiem jak sie do niego dostać ... zdjąć kanape ? nie ma żadnych śrub które ją trzymają (nie są widoczne ) :( Pomóżcie prosze przyjaciele po fachu :) aha KTM z roku 1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witajcie ! Kupiłem lc4 620 . Wyjechałem nim 3 razy w teren i należałoby zobaczyc jak wygląda filterek od tlenu... Widze "zbiornik" W którym jest umieszczony filtr ale nie wiem jak sie do niego dostac! Zdjąłem boczki ...z prawej strony modól a z lewej jakaś blaszka na nity... Nie wiem jak sie do niego dostać ... zdjąć kanape ? nie ma żadnych śrub które ją trzymają (nie są widoczne ) :( Pomóżcie prosze przyjaciele po fachu :) aha KTM z roku 1996 jeśli nie ma śrub po bokach to jest jedna od dołu w błotniku na klucz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutnatrajce Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wykręć śruby które trzymają po bokach bagażnik . To wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi