niedzwiadek204 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Widze żę rozpętałem kłutnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiadek204 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jak duzo Hornet 900 jest wyższy od 600 czy jet to jakas kolosalna róznica? Coraz bardziej ciekawi mnie ten sprzet ale nie wiem czy nei ejstem zbyt niski by jeździć na nim :dry: Nikt już nic nie wniesie do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dla mnie na oko to ok. 7-10 cm, ale trzeba się przysiąść i zobaczyć w praktyce. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiadek204 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dla mnie na oko to ok. 7-10 cm, ale trzeba się przysiąść i zobaczyć w praktyce. No zaskoczyła mnie ta różnica, w danych techniczny jest to różnica 0.5cm ale wiadomo jak jest w teorii a jak w praktyce :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi