kafar90 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam. Mam ten motor od listopada 2008 i mam dziwne uczucie jakby inaczej chodził na wysokich obrotach nie tak czysto jak wcześniej i jakby wibracje się zwiększyły. Może ma ktoś takie suzuki i mi pomoże. Z góry dzięki za pomocne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam. Mam ten motor od listopada 2008 i mam dziwne uczucie jakby inaczej chodził na wysokich obrotach nie tak czysto jak wcześniej i jakby wibracje się zwiększyły. Może ma ktoś takie suzuki i mi pomoże. Z góry dzięki za pomocne odpowiedzi. Może rozbierałes coś ? Sprzęgło etc? Nie wiem jak to w rm jest rozwiązane ale jeśli coś rozbierałeś mogłeś źle ustawić przeciw wage i dlatego takie wibracje. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 łozyska na wale do wymiany i do tego dojdzie korba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafar90 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Dzięki za odpowiedzi będę musiał to posprwadzać i zrobić.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi