Skocz do zawartości

[S] Kombinezon Vanucci ART-X black/blue 48

neoox
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na sprzedaż kombi Vanucci ART-X. Jest to jednoczęściówka. Rozmiar 48.

Zdjęcia i specyfikacja techniczna tutaj:

http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....9710a3efc7748cd

Real foto wrzucę wieczorem albo jutro.

Kombinezon oceniam na stan db+. Nie będe mówił, że super idealny bo ma małe otarcie (2cm x 0,5 cm) zaraz pod rzepem na ślizg na prawej nodze. Komplet ochraniaczy (kolana, łokcie, barki) no i nie mam do niego sliderów.

Jestem 15 km od Rzeszowa i wolałbym, żeby jednak potencjalny kupiec wziął go osobiście (przymierzył etc i nie było żadnych zwrotów, zwłaszcze że nie zajmuje się handlem). Oczywiście istnieje możliwość wysyłki na teren Polski, ale nie chce unikać nieprzemyślanych zakupów ze strony potencjalnego kupca. ;)

Dlaczego sprzedaję ?

Otóż kombi nabyłem w ubiegłym roku. Niestety brak kasy na remont NSR spowodował, że zrobiłem nim zaledwie może z 200 km. Wisi od czerwca ubiegłego roku. Miałem powoli kompletować cały strój: buty, rękawice, żółw etc, ale remont NSR pochłonął mnóstwo kasy i niestety nie kontynuuje tego projektu. Chętnie zamienię kombi na dobrą kurtkę motocyklową + pieniądze. Szkoda, żeby u mnie wisiał w szafie. Nie jeżdżę w nim, bo przecież nie będe jeździł w kombi i butach sportowych. :bigrazz:

GG: 8720204

Kom: 782889157 (sms o każdej porze dnia i nocy, telefonicznie po 16)

albo PM

Cena jak najbardziej do uzgodnienia. Nie będe stawiał oporów, bo jednoczęściówki to mało chodliwy towar, ale bądźmy rozsądni.

Edytowane przez neoox