neoox Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam na sprzedaż kombi Vanucci ART-X. Jest to jednoczęściówka. Rozmiar 48. Zdjęcia i specyfikacja techniczna tutaj: http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....9710a3efc7748cd Real foto wrzucę wieczorem albo jutro. Kombinezon oceniam na stan db+. Nie będe mówił, że super idealny bo ma małe otarcie (2cm x 0,5 cm) zaraz pod rzepem na ślizg na prawej nodze. Komplet ochraniaczy (kolana, łokcie, barki) no i nie mam do niego sliderów. Jestem 15 km od Rzeszowa i wolałbym, żeby jednak potencjalny kupiec wziął go osobiście (przymierzył etc i nie było żadnych zwrotów, zwłaszcze że nie zajmuje się handlem). Oczywiście istnieje możliwość wysyłki na teren Polski, ale nie chce unikać nieprzemyślanych zakupów ze strony potencjalnego kupca. ;) Dlaczego sprzedaję ? Otóż kombi nabyłem w ubiegłym roku. Niestety brak kasy na remont NSR spowodował, że zrobiłem nim zaledwie może z 200 km. Wisi od czerwca ubiegłego roku. Miałem powoli kompletować cały strój: buty, rękawice, żółw etc, ale remont NSR pochłonął mnóstwo kasy i niestety nie kontynuuje tego projektu. Chętnie zamienię kombi na dobrą kurtkę motocyklową + pieniądze. Szkoda, żeby u mnie wisiał w szafie. Nie jeżdżę w nim, bo przecież nie będe jeździł w kombi i butach sportowych. :bigrazz: GG: 8720204 Kom: 782889157 (sms o każdej porze dnia i nocy, telefonicznie po 16) albo PM Cena jak najbardziej do uzgodnienia. Nie będe stawiał oporów, bo jednoczęściówki to mało chodliwy towar, ale bądźmy rozsądni. Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez neoox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi