kempin Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Więc i ja poproszę ze trzy sztuki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja też się bym pisał na kilka...np. na 10 szt. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam, to ja tez pisze sie na 3 sztuki. Dajcie znac to moge podjechac i odebrac POzdro treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 dla Torunia zostawiłem w wilmacie, jak juz nie beda mili daj adres na PW mam jeszcze pare szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) Wytargalem w Wilmacie 2 sztuki :) Ale chyba jeszcze mają Edytowane 11 Maja 2010 przez treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Hej.Dla chętnych z Bydgoszczy i okolic naklejki zostawiłem wczoraj w Moto - Akcesoria przy ul. Fordońskiej.Reszta niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dziś kolejna partia trafiła do Wilmatu przy Skłodowskiej w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi