sharesnake Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam dzisiaj wymieniałem tarcze zegarów na białe i wyciągałem delikatnie wskazówki widelcem, najpierw zaznaczyłem sobie punkty i z prędkościomierzem poszło idealnie ale z obrotomierzem i ze wskaźnikiem temp. jak wyciągałem wskazówki to wyciągnęły się razem ze szpilkami i teraz nie wiem co z tym zrobić bo jak założyłem wskazówki to się teraz zacinają, miał ktoś taki problem, że wskazówka wyszła ze szpilką? i jak to poskładać żeby poprawnie chodziły. pozdrawiam Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez sharesnake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam dzisiaj wymieniałem tarcze zegarów na białe i wyciągałem delikatnie wskazówki widelcem, najpierw zaznaczyłem sobie punkty i z prędkościomierzem poszło idealnie ale z obrotomierzem i ze wskaźnikiem temp. jak wyciągałem wskazówki to wyciągnęły się razem ze szpilkami i teraz nie wiem co z tym zrobić bo jak założyłem wskazówki to się teraz zacinają, miał ktoś taki problem, że wskazówka wyszła ze szpilką? i jak to poskładać żeby poprawnie chodziły. pozdrawiam [/quo hi,mialem podobny problem i mimo manualnych zdolnosci do krecenia srubek nie bylem sobie w stanie sam poradzic i bylem zdany na pomoc zegarmistrza.W zegarach glownym problemem po wyciagnieciu z "miesem" wskazowkinjest przy ponownym montarzu tzw.napiecie wstepne oski.Zycze sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharesnake Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) a o co chodzi z tym "napięciem wstępnym ośki" czy dało by się to samemu naprawić ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/71ff95dfd8198a5c.html Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez sharesnake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharesnake Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Dzisiaj zauważyłem że wskazówka się zacina ale jak nią poruszam delikatnie do góry to kilka razy normalnie opada i nie zacina się a po chwili znowu sie zacina i jak znowu ją ruszę do góry to znowu przez kilka razy opada ładnie, wiecie czemu tak się dzieje i czy da się to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi