p A q Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zagadal ostatnio do mnie taki gosc bo dowiedzial sie ze mam znajomosci motocyklowe. Chodzi o to zeby przeeskortowac jego kumpla o 14:30 w sobote z ratusza w Rzeszowie w miejsce imprezy weselnej, odleglosc ok 10km. Gosc bedzie bardzo wdzieczny i obowiazuje sie do pokrycia kosztow przejazdu i cos do wypicia tez sie znajdzie :). Jedziemy? to jest to co do mie napisal: Mam taką prośbę - 25 kwietnia mój kumpel - motocyklista bierze ślub w Rzeszowie, bo z Rzeszowa jest jego przyszła żona. We dwóch z innym kumplem motocyklistą chcieliśmy przyjechać na motorach, żeby Panu Młodemu sprawić ogromną radość, ale okazało sie to niemożliwe. Szukałem już jakichś wypożyczalni motorów w Rzeszowie i okolicy, pisałem do klubów motocyklowych, ale zero odezwu. Chodzi mi o to, czy ewentualnie dałoby się załatwić jakąś ekipę, na kilku motorach, żeby zrobić malą eskortę, na przejazd z USC do knajpy, gdzie będzie impreza, albo, żeby po prosru przeparadować pod USC :) i nas dwóch też na motorach przewieźć, żeby Pan Młody wiedział, że to dla Niego. Jeśli byłbyś w stanie w czymś takim pomóc - to będę bardzo zobowiązany i oczywiście jakoś się dogadamy co do "pokrycia kosztów" przejażdżki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jedźcie nie marudźcie :P Podaję info dalej. Ja niestety nie dam rady. http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A ja już myślałam, że to co ostanio mi mówiłeś, że się chajtasz okazało się Prawdą a tu takie rozczarowanie :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 mycior zamknij temat prosze. koles przycia w h**a i napisal mi cos takiego: Sorry za zamieszanie, ale odwołujemy akcję ze szpalerem. Kumpel gadał ze świadkiem i tamten coś plutł, że jakiej dorożki, konie, ch*j wie co, że się konie spłoszą... i on bardzo prosi, żeby odwołać. Mam nadzieję, że wielkiego problemu Ci nie zrobiłem! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 To na przyszłość: http://www.jaguarslub.pl/motocykle.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jusza, tak zarabiasz na paliwo? Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 mycior zamknij temat prosze. koles przycia w h**a ES JU ŁISZ pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi