Skocz do zawartości

eskorta slubna

p A q
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zagadal ostatnio do mnie taki gosc bo dowiedzial sie ze mam znajomosci motocyklowe. Chodzi o to zeby przeeskortowac jego kumpla o 14:30 w sobote z ratusza w Rzeszowie w miejsce imprezy weselnej, odleglosc ok 10km. Gosc bedzie bardzo wdzieczny i obowiazuje sie do pokrycia kosztow przejazdu i cos do wypicia tez sie znajdzie :). Jedziemy?

to jest to co do mie napisal: Mam taką prośbę - 25 kwietnia mój kumpel - motocyklista bierze ślub w Rzeszowie, bo z Rzeszowa jest jego przyszła żona. We dwóch z innym kumplem motocyklistą chcieliśmy przyjechać na motorach, żeby Panu Młodemu sprawić ogromną radość, ale okazało sie to niemożliwe. Szukałem już jakichś wypożyczalni motorów w Rzeszowie i okolicy, pisałem do klubów motocyklowych, ale zero odezwu. Chodzi mi o to, czy ewentualnie dałoby się załatwić jakąś ekipę, na kilku motorach, żeby zrobić malą eskortę, na przejazd z USC do knajpy, gdzie będzie impreza, albo, żeby po prosru przeparadować pod USC :) i nas dwóch też na motorach przewieźć, żeby Pan Młody wiedział, że to dla Niego. Jeśli byłbyś w stanie w czymś takim pomóc - to będę bardzo zobowiązany i oczywiście jakoś się dogadamy co do "pokrycia kosztów" przejażdżki :)

mycior zamknij temat prosze. koles przycia w h**a i napisal mi cos takiego:

Sorry za zamieszanie, ale odwołujemy akcję ze szpalerem. Kumpel gadał ze świadkiem i tamten coś plutł, że jakiej dorożki, konie, ch*j wie co, że się konie spłoszą... i on bardzo prosi, żeby odwołać. Mam nadzieję, że wielkiego problemu Ci nie zrobiłem! Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...