monami Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) Jak w temacie, mam do wynajęcia garaż na orunii górnej przy ul. sosnkowskiego. moj tel to 691731479 nr gg 4993194 Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez monami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no nie wiem kto na Oruni chciałby wynając garaz,to tak jak na Pradze Cytuj http://img849.images...01009257741.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monami Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 alez bzdury czlowieku gadasz! prosze o nie robienie antyreklamy, skoro pan nie wie gdzie sie ORUNIA GORNA znajduje.... proponuje otworzyc google i spojrzec ze orunia GORNA to nie jest DOLNA, to dwa rozne swiaty, orunia gorna to zupelnie nowe osiedla a ludzie ktorzy sa z tamtych stron to wiedza. tutaj masz linka zeby sie doedukowac :icon_arrow: http://www.smpoludnie.pl/ nie znosze jak ktos robi offtop w kwestii ktora go NIE INTERESUJE, plus co gorsza robi zbedna ANTYREKLAME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monami Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 aha w garażu zmiesci sie kilka maszyn , a przy platnosci z gory za dluzszy okres cena moze ulec obnizeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanPassado Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 a jaka stawka? pewnie Orunia Górna jest spoko :-) znam te okolice bardzo ładne osiedle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monami Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) proponuje zadzwonic, ewentualnie podjechac, obejrzec i jakos sie dogadamy - zalezy mi zeby wynajac bo stoi pusty. :-) Edytowane 4 Maja 2009 przez monami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi