Gość Lukasz1221 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam ! Interesuje mnie zestaw głośnomówiący do zastosowania w kasku motocyklowym, który będzie obsługiwał i navi (mini jack) i mój tel (Sony Ericson - przejsciówka na mini jacka do obsługi słuchawek) . Interesował by mnie zestaw bezprzewodowy i na zasadzie działania następującej : Działa nawigacja, a jeśli ktoś by zadzwonił, nawigacja się wycisza i wtedy mogę rozmawiać z kimś przez tel. Jest taki zestaw możliwy do dokupienia ? Myślałem nad Parrot SK4000 ale on jest tylko do tel, a mi chodzi, żeby jedne słuchawki bezprzewodowe (tzn. ten zestaw wbudowany w kasku) obsługiwały i navi i tel. Macie jakieś pomysły ? Lukasz1221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 sterowanie dźwiękiem jest inne dla każdego systemu operacyjnego telefonu i dla każdego programu nawigacyjnego, więc nie ma tu recepty uniwersalnej. Nie wiem jak to wyglada dla 2 osobnych urządzeń i jednej słuchawki BT, ale dla palmofona z Windows Mobile 5 i AutoMapy słuchawka BT odpada. Podczas gdy przewodowy zestaw słuchawkowy ścisza navi w trakcie rozmów i wszystko dziala tak jak powinno, to na słuchawce BT można już tylko odebrać połączenie, a komunikaty navi są podawane na główny głośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi