djMatti Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam mam na sprzedaż piękny motor KAWASAKI ZZR 600.Motor przez cały czas jest garażowany jego stan oceniam na idealny,zarówno wizualnie jak i technicznie wszytko jest wporzadku. Pierwszym właścicielem była kobieta ja motor kupiłem w lipcu 2008.Po przywiezieniu motoru do polski wymieniłem olej i filtry.Jeździłem nim tylko, niestety ok.1 miesiąc musiałem wracać do UK. DO MOTORU DODAJĘ 1.Kask - X-peed, rozmiar Medium 2. Spodnie - Frank Thomas, rozmiar 36UK 3.Kurtka - BelStaff, rozmiar Medium 4. Skarpety 5. Rękawice - są nigdy nie używane, rozmiar Medium OKO KILKA FOTEK http://www.allegro.pl/ite...per_zestaw.html CENA 12500 - DO MALEJ NEGOCJACJI NR KONTAKTOWY: 508478688 GG: 8930789 EMAIL: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Aeternus Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 aukcja nie bangla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi