Matias Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam Mam do sprzedania moto, które kupiłem w ubiegłym roku w salonie. Przejechałem tylko ok. 1500 km. Moto ma wiele dodatków: pług, crash pady, szybę, alarm, wydechy leo vince carbon. W tym roku założyłem nowiuteńkie opony Dunlop Sportmax Roadsmart (stokowe gumy nadają się tylko do wyjechania z salonu :)) - mają przejechanie może ze 150 km. Gwarancja yamahy jest ważna do czerwca 2010 roku!!! Moto nigdy nie było wywalone, ba... nawet nie jeździło w deszczu, więc nie było nawet ubrudzone :) Chociaż kupiłem motocykl nieużywany w ubiegłym roku w salonie, rok produkcji to 2006. Cena wywoławcza to 23 tys. zł (można się targować). Poniżej wklejam link do ogłoszenia na otomoto: http://otomoto.pl/yamaha-fz-6-na-gwarancji-M1254826.html Moj tel: 0506 091 326 Jeśli ktoś zastanawia się czemu sprzedaję tak świeży i doinwestowany motocykl i co oczywiste tracę kupę forsy, zapraszam na rozmowę z moją 9-cio miesięczną córką... Ona się nie zgadza by tatuś jeździł :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nie potrafię znaleźć opcji "edytuj" (może jestem ułomny), więc poniżej oznajmiam, że jestem zmuszony obniżyć cenę wywoławczą z 23 do 20 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi