cry100 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam mam do sprzedania Suzuki DR 125, motocykl jest zarejstrowany na skuter czyli nie wymaga prawa jazdy. Motocykl posiadam od stycznia 2009. Wszystko tak jak na zdjęciach (zdjęcia robione przeze mnie z różnych jazd) mogę wysłać jakiekolwiek na mejla. Motocykl jak na swój rok produkcji jest w dobrym stanie. Pali zawsze za pierwszym razem, nawet w zime przy dużych mrozach. Swiatła, klakson oraz licznik działają bez zarzutów. Z tyłu pisiada oponę kostkę firmy mitas, z przodu założona jest uniwersalna opona i na teren i na asfalt. Cały zestaw napędowy (czyli łańcuch oraz zębatki) został wymieniony w styczniu 2009. Rzeczy które nadają się do wymiany to tylnia żarówka oraz klocki hamulcowe z przodu. Motocykl posiada dowód rejstracyjny. Do motocykla dorzucam kask, migacze oraz lusterka (migacze i lusterka wykręciłem) oraz olej. Zapraszam do jazdy próbnej. Wszystkie informacje pod numerem telefonu 600 032 780 lub mejl [email protected] link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=610981731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi