doktor-m Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam, Tak jak w temacie... Sąosoby chętne na wslny wyjazd do czestochowy z okolic Kluczbork\Olesno???? Pisac propozycje godziny wyjazdu miejsca itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_z_nim Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Hejka Witam milo i ciesze sie ze w koncu mi sie udalo zarejestrowac :-))))) Ja z mezem tez jedziemy do Czestochowy, najprawdopodobniej w niedziele z samego rana by dotrzec do godz 10.00 na Gorke Przeprosna skad pojedzie juz parada na Jasna Gore. Jesli sa osoby chetne sie dolanczac z Opola- Brzegu-Namyslowa- to piszcie. Pozdrawiam milo i licze na jakis odzew :-))))) Joanna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junak24 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) witam! ja też się wybieram z żonką , najlepiej wyjechać tak przed 9 chętnie się podczepimy tylko napisz z kąd wijazd :crossy: ja wyjeżdżam z Opola. :biggrin: Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez junak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_z_nim Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A ktoredy bedziesz jechal ? Kierujac sie na Ozimek - Dobrodzien - te strony czy jakoms inna trasa ? My jedziemy od strony Dobrzenia Wielkiego- Czarnowas, wiec do samego Opola nie bylo by koniecznosci wjezdzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junak24 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tak, chce się kierować na Ozimek-Dobrodzień , chyba że znasz jakąś ciekawszą trase? Mam tylko nadzieje że będzie w miare fajna pogoda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_z_nim Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Z tego co mi wiadomo, nie sa przewidywane deszcze na niedziele, wiec spoko :-))) Sluchaj- masz widoczny numer moj gg- bedziemy w kontakcie. My najprawdopodobniej tez pojedziemy wlasnie na Dobrodzien- gdzies przy wylocie z Opola mozemy sie schaknac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Z tego co pamiętam zbiórka jest na ostatnim Orlenie na wylocie z Opola na Częstochowę.Przynajmniej my robimy tam spotkanie grupy z rejonu Opolszczyzny.Dojedzie tu grupa z Krapkowic,Nysy i Prudnika.Będzie to ok godz,8.00. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Info z ostatniej chwili i pierwszej ręki. Na Górce Przeprośnej najpóźniej trzeba być o 9,30-9,45 jeżeli się chce w paradzie jechać. Bo potem zamykają wjazd i formują grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 j@wa a nie wiesz o ktorej na rynku?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_z_nim Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja mysle ze jak sie wyruszy ok 8 rano to spokojnie zdazymy dojechac do 9.20 zanim zamkna wjazd. Ja juz mam plecak spakowany.Oby tylko nie padalo :-)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 w Klb z tego co wiem, to o 9, ale nie jest to jakos super potwierdzona informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Piotrek a nie wiesz o ktorej na rynku w czestochowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_z_nim Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 " VI Motocyklowy Zlot Gwiaździsty Szczegółowe informacje: Serdecznie zapraszamy wszystkich motocyklistów na radosne ozpoczęcie sezonu motocyklowego w dniach 18-19 kwietnia 2009 roku na Jasnej Górze. W ubiegłym roku było nas ponad 15 tysięcy motocykli! Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o tegorocznym VI Zlocie Gwiaździstym. Plan imprezy: 18 kwietnia (sobota) godz. 18.00 - spotkanie w sali ojca Kordeckiego, następnie Apel Jasnogórski 19 kwietnia (niedziela) godz. 8.00 - zbiórka na Górce Przeprośnej godz. 10.00 - wyjazd na Jasną Górę (parada motocykli) godz. 12.00 - Msza Święta i poświęcenie motocykli W niedzielę zbieramy się na Górce Przeprośnej. Prosimy nie ustawiać wcześniej motocykli na błoniach jasnogórskich. Na błoniach pierwsza wjeżdża parada, spóźnieni motocykliści zbierają się na Starym Rynku i dołączają na końcu kolumny. Wszyscy przywozimy pluszowe zabawki dla dzieci z sierocińców w Polsce i na Kresach Rzeszypospolitej. Zlotowi patronują: - Przeor Jasnej Góry - Ojciec Roman Majewski, - Prezydent Częstochowy - dr Tadeusz Wrona. Możliwość rezerwacji noclegów w Domu Pielgrzyma (tel. 34 377 75 64). Na Górce Przeprośnej można rozstawiać namioty już w sobotę. " :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junak24 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Ja też jestem juz spakowany,to do zobaczenia na orlenie o 8. ;) To ten orlen na Częstochowskiej w Opolu? Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez junak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_z_nim Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tak, to ten Orlen, bynajmniej ja tam jade :) Powinnismy byc juz przed 8. Nie jedzcie bez Nas :-)))) No to do zobaczenia :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi