bartek_p Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 No więc takRównież stoje przed zakupem motorka 125-250I znalazłe importera tych wynalazkówPojechałem do niego i...Był to coprawda choperek ale silnik przecie ten samŁadnie to chodziło nawet, ale wykonanie straszna tandeta, plaskik i gówniana cieńka bleszka z puszek po konserwachJak z nim gadałem o częściach to nic niewiedziałIle kosztuje sprzęgło?-niewiem jeszcze tego nigdy niesprowadzaliśmyIle kosztuje gażnik?-j.w.Ile kosztuje...?-niewiemgość niewiedział nicNa początku byłem napalony i chciałem to kupić ale jak się z tym przespałem to zrezygnowałem.Silnik niby hondy ale znaczka HONDA tam nigdzie kniewidziałem a facet niewiedział czy tłok, cylinder, wał i inne pasują od hondy,m on w ogóle nic niewiedziałTa cena jest spowodowana jakością tej maszyny plastki i konserwyTakie jest moje zdanieJa czekam jeszcze sezon i kupije suzi 250 maruder za 13000(w tej chwili)nowe na gwarancjiTo tyle na temat chńskich wynalazkówNo chyba że ktoś mi napisze że jeździ tym już 4 lata i nic się nie zepsuło , a jak się zepsuło to se założył od hondy części Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 gowno, a skad do tego czesci>?z kosmosu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi