Gość auri Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Rower mi ukradli tzn. wyjebali w ryj i skopali. A jak znalazłem złamasa i do sądu poszedłem to sędzina powiedziałą że mała społeczna szkodliwość czynu i kuratora dostał. Bez sensu :clap: hmmmm jak mi wyje*ali w ryj i ukradli papierosa............. to policjant powiedział, że w takim przypadku to jest rozbój i wartość nie ma znaczenia. 8 albo 12 lat... nie pamietam Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez auri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żak Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Panowie, miałem podobna sytuację. W TP jest taka fajna opcja jak przekierowanie numeru. Wystarczy wstukać odpowiedni kod+numer komórki na która ma być przekierowany nr. U mnie skończyło się to szybko bo w ciągu paru min na moją komórkę zaczęła dzwonić była dziewczyna brata. Przywitałem ją od razu imieniem, po czym szybko się rozłączyła. Oddzwoniłem do niej pytając o co jej chodzi, to ta wszystkiemu zaprzeczyła; jakoby to nie ona dzwoniła;) W rezultacie skończyły się głuche telefony :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 W telefonach stacjonarnych tez juz jest identyfikacja numeru ale może to wypalić jedynie wtedy kiedy dzwoniący nie ukryje numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi