Mobilaiz Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Pomijając otwarcie sezonu w Małej jest wiele ciekawych imprez po Polsce. Czy ktoś się wybiera przykładowo do Wawy, Częstochowy lub tp. W tamtym roku byłem w Warszawie i wspominam bardzo pozytytwnie. W Częstochowie nie byłem ale różne opinie słyszałem. Może ktoś coś więcej się wypowie i powie gdzie w tym roku się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilz9 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No własnie kto wybiera sie do Częstochowy ? Bo ja mam ochotę pojechać więc jakby ktoś był chętny to moglibyśmy wiekszą grupą wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) No własnie kto wybiera sie do Częstochowy ? Bo ja mam ochotę pojechać więc jakby ktoś był chętny to moglibyśmy wiekszą grupą wyskoczyć. W tym roku raczej Wawa, co do Częstochowy to zdania podzielone, mi osobiście bardziej podoba się w Wawie i jak gadam ze znajomymi to raczej na Wawę uderzymy, w tamtym roku była Częstochowa ale tak lało że jeszcze mam chyba buty mokre w środku :wink: :bigrazz: Co do większej grupy to moim zdaniem nie jest takie za fajne lecieć 300 km np. na 50 moto, bo wygląda to tak że taka grupa przestaje już wyprzedzać i jedzie równo z ruchem :bigrazz: a średnio fajnie lecieć do Wawy 6 godzin :bigrazz: Lepszym rozwiązaniem jest jak każdy poleci w grupkach znajomych maks po 10 moto niż robić parade Rzeszó- Warszawa. Edytowane 23 Marca 2009 przez enZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 jak mi się uda do kogoś na plecaka z Krakowa wbić to może pojadę do Częstochowy inaczej niestety nie da rady w tym roku Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No ja właśnie się z kumplami dogadałem i na tą chwilę bankowo w 5 moto lecimy 19 kwietnia do Warszawy. Jakby większa grupa się zrobiła z Rzeszowa fajnie byłoby się w drodze powrotnej gdzieś spotkać na trasie, zjeść obiad pogadać i śmignąć do domku. Albo wylecieć razem jakoś z Wawki. Ciemka jakbyś na Wawkę chętna była to jeden kumpel i ja lecimy bez dziewczyn to kolega mógłby Cię wziąć bo reszta leci z dziewczynami. No a ja niestety to ja wierni Iskrze jestem jak bum cyk cyk i moje plecy czekają tylko na nią. Jak tam Iskra może się skuszi na wawkę ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilz9 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 czy ktoś z okolic Dębicy wybiera się do Częstochowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoke Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam, dołączę się do pytanie z tymże kto wyrusza z Rzeszowa?? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzy0 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Z Tarnobrzega spora grupa wybiera sie na Czestochowe,wyjazd 7.00 z orlena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi