Drifter Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam wszystkich serdecznie ! Od niedawna jestem właścicielem Kawasaki Drifter 800 z 99'. Mam mały deficyt wiedzy jeżeli chodzi o eksploatację takiej maszyny i dlatego proszę o pomoc. Poszukuję instrukcję obsługi (pl, en) do tego motorku - może macie jakieś linki ? Z góry dziękuję :icon_biggrin: Pzdr, Ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 witam, też mam ten rocznik, gratuluję zakupu :) mam servisówkę w PDF, jeśli chcesz daj meila wyślę, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 witam, też mam ten rocznik, gratuluję zakupu smile.gif mam servisówkę w PDF, jeśli chcesz daj meila wyślę, pozdro To moze wrzuc na jakis damorwy server typu www.megaupload.com albo www.rapidshare.com to kazdy bedzie mogl sciagnac sobie kto bedzie przeszukiwal forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drifter Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Jakby była taka możliwość to ja też poproszę. Na @ nic nie dotarło, może za duży plik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi