matix19 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam zakupiłem niedawno Suzuki GS 500 z której jestem bardzo zadowolony a jako iż jest to mój pierwszy motocykl to mam kilka pytań. Oto one: 1. Chyba trochę ślizga mi się w niej sprzęgło, jak to sprawdzić dokładnie? 2. Jeżeli by się ślizgało to co wymienić, tylko tarczki? 3. Co by było jeżeli bym jeździł na ślizgającym się sprzęgle? 4. Chcę w niej wymienić olej czy taki będzie dobry: http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...ade93b2c95dcaa4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Moze wystarczy pobawic sie regulacja linki sprzegla. Z co do jazdy ze slizgajacym to zadna przyjemnosci i katowanie skrzyni biegow. Jaki przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix19 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Przebiegu to ma 22k i chyba tyle ma bo wszystkie zanki na to wskazują. A ten olej będzie dobry co podałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi