Fausto Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam Wszystkich pięknie. Jestem tutaj nowy ale jeśli jest dział w którym można się chwlić to ja właśnie chciałbym się pochwalić, że nabyłem drogą kupna w sklepie Kawasaki vn 900 classic. Przebieg 3 km. Pozdrawiam gorąco wszystkich :crossy: Cytuj www.harleyman-harleyman.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Gratulacje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Gratulacje :clap: Czekamy na foty w odpowiednim dziale :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fausto Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) Bardzo dziękuję za miłe powitanie. Chętnie wkleję zdjęcia tylko jako, że jestem już trochę stary (mam 45 lat) to powiedzcie mi proszę w, którym dziale mam wkleić zdjęcia bo nie chciałbym rozpoczynać kariery na forum od narobienia bałaganu i podpadki adminowi :wink: Edytowane 21 Marca 2009 przez Fausto Cytuj www.harleyman-harleyman.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jest dzial chopper/cruiser i tam jest temat" chopperowe/cruiserowe fotki" :buttrock: Tam mozna pokazywac swoje motocykle :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fausto Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam ponownie, Zdjęcia w odpowiednim dziale zamieszczone. Oto stosowny link: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...1entry1408911 Cytuj www.harleyman-harleyman.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi