Skocz do zawartości

MV Agusta F4 750

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jeździł ktoś w/w motocyklem? Szukam czegoś dla siebie - mam dwa typy:

1. Ducati 999

2. MV Agusta F4 750

Oba motocykle dość egzotyczne w naszym kraju...

O ile o ducati co nieco wiem - to o MV nie wiele.

Motocykl ma być do latania po mieście i okazjonalnego "track day"

Wojtek K.

rozumiem, ze zdajesz sobie sprawe ile trzeba zaplacic za F4 750. Jest ona lepszym wyborem niz Duc 999. Napewno nie ma takiego momentu obrotowego i dolu jak Duc, mimo tego jako supersport to o wiele lepsza konstrukcja, silniki nie sprawialy wiekszych problemow.

:crossy:

rozumiem, ze zdajesz sobie sprawe ile trzeba zaplacic za F4 750. Jest ona lepszym wyborem niz Duc 999. Napewno nie ma takiego momentu obrotowego i dolu jak Duc, mimo tego jako supersport to o wiele lepsza konstrukcja, silniki nie sprawialy wiekszych problemow.

:crossy:

ceny oczywiscie znam - w przeciwnym razie nie zaprzatalbym sobie glowy w/w motocyklami...

dodam, ze kupowal je bede w kraju ich pochodzenia - u nas albo ich nie ma albo sa w zenujacym stanie...

chodzilo mi o sama informacje - silnik prowadzenie itp - piszesz, ze silnik bez problemowy - i to jest dobra wiadomosc !!

Wojtek K.

Witam, jeździł ktoś w/w motocyklem? Szukam czegoś dla siebie - mam dwa typy:

1. Ducati 999

2. MV Agusta F4 750

Oba motocykle dość egzotyczne w naszym kraju...

O ile o ducati co nieco wiem - to o MV nie wiele.

Motocykl ma być do latania po mieście i okazjonalnego "track day"

Wojtek K.

DAJ SOBIE SPOKóJ I KUP HONNDEE :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

SERIO ??Do twoich potrezb 9 zrobia robote na 10 a jak jeszcze bedziesz słuchał rad kolegów z forum..

To przy pewnej dozie umiejętności i niebagatelnej kasie na drobne inwestycje dasz sobie jakos rade bez wstydu.