rafizacisze Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Chodzi mi o ofertę do cruiserów stelarze oparcia gmole co to za jakość czy ktoś się oriętuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Jeżeli chodzi Ci o InterChrome, to producentem tej armatury jest MotoRoni, raczej znana firma, która nie puszcza bubli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizacisze Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Jeżeli chodzi Ci o InterChrome, to producentem tej armatury jest MotoRoni, raczej znana firma, która nie puszcza bubli. Bardzo dziękuję za odpowiedz czy kupowałeś coę z tych dodatków i napewno to jest wyrób motoroni. Edytowane 18 Marca 2009 przez rafizacisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Co prawda z racji posiadanego moto nie kupowałem - ale jako że pracuję w rzeczonej firmie to wiem co i skąd mam na magazynie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi