dyziowg Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) Witam, Kilka tygodni temu zakupilem SL1000 z 2004, zaczalem jezdzic dopiero tydzien temu ale rogal mi z geby nie schodzi :))) Kilka fotek: http://www.bikepics.com/members/dyziowg/04sl1000/ Pozdrawiam Dyzio Edytowane 16 Marca 2009 przez dyziowg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Piekna ;) ja juz sie nie moge doczekac swojego moto ;) Kupie dopiero na poczatku wrzesnia... pod koniec sezonu ;( ale dzisiaj juz trochi polatalem kumpla cebra. I jestem mu za to bardzo wdzieczny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Dzieki DO MODA: Zalozylem ten temat zeby przywitac sie w grupie Aprilia, mozesz skasowac bo mamy 2 moje watki witam obok siebie? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi