Woda765 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Wie ktoś czy są jakieś różnice między moto z '04 i '06?? Były w tym czasie jakieś zmiany czy są to dokładnie takie same motocykle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi125 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 witam, o ile wiem w 2006 wprowadzili model MY06, silnikowo chyba identyczny z poprzednim- różnice to owiewki (boczna składająca się z 2 a nie 1 częsci, bardziej zadarty tył z przezroczystymi kierunkowskazami) i chyba seryjnie motowane zawieszenie ohlinsa i odlewane felgi. Obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trąbka Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Generalnie tylko lifting. Konstrukcyjnie żadnych zmian. Podciąganie wyposażenia w górę (komponenty zawieszenia z sachsa na ohlinsa w modelu R, dużo karbonu w Factory). A mam jedno pytanie: czy u Was też po odłączeniu akumulatora kasuje się do zera licznik całkowitego przebiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No co Ty :icon_eek: To codziennie możesz mieć - "nufka nie śmigana" :clap: A z ciekawości zapytam, z jakim przebiegiem kupiłeś ? U mnie kasują się tylko liczniki przebiegów "dziennych" czy jak je tam zwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trąbka Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ja kupiłem nówkę z przebiegiem ZERO :-) Ale autentycznym bo dopiero przy mnie sprzęt był zalewany płynami w salonie. Kolega też ma '04 i ma tę samą przypadłość. Najlepsze że dopiero w czasie tej zimy ten fakt wyszedł na jaw - nie przepaliłem jej od stycznia do marca i akumulator trochę się zbuntował :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi