Marig Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 serdecznie zapraszam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5511878 mogą być również na zamówienie poza allegro. wkrótce pojawią się nowe, w innych kolorach lub z innymi zdobieniami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jakies czarodziejskie ??? :eek: Odlece na nich w kosmos :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marig Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jakies czarodziejskie ??? :eek: Odlece na nich w kosmos :crossy: jak się dobrze zaprawisz i będziesz miał odlot to też będą ładną ozdobą :icon_mrgreen: a poważnie - zobacz, przeczytaj, to się dowiesz :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Oczywiście znajdziesz też frędzle na hamulec i sprzęgło. Tak troche malo poprawnie... Raczej na klamki hamulca i sprzegla. Edytowane 14 Marca 2009 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 a poważnie - zobacz, przeczytaj, to się dowiesz :biggrin: :bigrazz: Zobaczylem, poczytalem i .... dowiedzialem sie ze ... maja indianskie motywy na zyczenie !!! :clap: :buttrock: No i ta, delikatna ircha .... :clap: :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marig Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 dzięki :) wiem. skróty myślowe.. na drugiej aukcji napisałam "na dźwignie.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marig Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 dzięki :) wiem. skróty myślowe.. na drugiej aukcji napisałam "na dźwignie.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi