pszczola35 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) Dyskusja zeszła na paliwa, a nadmieniam że na BP są bardzo dobre zapiekanki i capuccino. Trzeba było od razu tak mówić. Paliwem naje się Maczek ,a dla zgłodniałego motonity, mniam mniam :biggrin: Pewnie podjadę ,formalnie już bliżej nie można było :buttrock: Edytowane 15 Marca 2009 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No, TY to raczej na autobutach pojdziesz :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 No, TY to raczej na autobutach pojdziesz :icon_mrgreen: hm...Możesz przybliżyć termin: autobuty? Bo nie kumam, o co chodzi? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Znaczy sie na wlasnych buciorach !!!! :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Znaczy sie na wlasnych buciorach !!!! :banghead: lepiej wlasnych niz cudzych :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Znaczy sie ze ma komus na plecy wskoczyc, sugerujesz :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Może podjadę na tego hotdoga :icon_razz: liczymy na promocję paliwową :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Może podjadę na tego hotdoga :icon_razz: liczymy na promocję paliwową :buttrock: ja wole na promocję hotdogową :D:D:D :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralforlik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mogliby zrobić promocję paliwową Pb95 w cenie LPG :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Mogliby zrobić promocję paliwową Pb95 w cenie LPG :biggrin: Mogli by tez za darmo rozdawać ... ale jak się marzy to się oczy zamyka PS swoją drogą coś mi się w bani powaliło i dziś jeździłem po powstańców i szukałem tej imprezy po stacjach hehehe Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kilka słów, zdjęć i film o tym, co było w Poznaniu: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Akurat byłem w Poznaniu w Niedziele i przejeżdżałem koło BP niedaleko M1 ..... fajnie to wyglądało, dużo ludzi, motocykli, jakiś koncert itd. :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Wpadamy Klod? Yuby, Greedo trzeba troche wiochy zrobić :D ........ ja po arbajcie tzn. po 14 moge sie zjawić....no to o której mientkie pałki???? :icon_mrgreen: Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Miałem do Mielca rowerek choremu dziecku wręczac ale nie wiem jak będzie po Sobocie .... można by wiochy narobic troszku :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tylko czy Endrju opone zdąży rozgrzac? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi