Adam "gruby" Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Panowie, nie wiem jak to dobrze opisać, ale pomóżcie. Mam VN 800 classic, zamontowałem podłogi i pasuje jak nic, by mu wpakować "drugą?" dźwignię zmainy biegów - służącą do zrzucania biegu, znajdującą się za lewą stopą pod piętą. Szukam od kilku dni i nie mam pojęcia jak i gdzie to znaleźć ! Ba, zachodzę w głowę jaką to ma nazwę - może wtedy będzie łatwiej. Pomóżcie, bo sezon blisko. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Panowie, nie wiem jak to dobrze opisać, ale pomóżcie. Mam VN 800 classic, zamontowałem podłogi i pasuje jak nic, by mu wpakować "drugą?" dźwignię zmainy biegów - służącą do zrzucania biegu, znajdującą się za lewą stopą pod piętą. Szukam od kilku dni i nie mam pojęcia jak i gdzie to znaleźć ! Ba, zachodzę w głowę jaką to ma nazwę - może wtedy będzie łatwiej. Pomóżcie, bo sezon blisko. :biggrin: Pięta-palce:) Miałem podobny problem z Volusią bo takie dźwignie fabryka montowała od 2004r - moja się jeszcze nie załapała:( Dzwoniłem nawet do kilku firm i w Konstancinie zgodzili się dorobić. Miałem wiosną do nich podjechać ale udało mi się kupić - co prawda od vl1500. W wekend sprawdzę czy pasuje. Masz więc 2 możliwości - szukaj od podobnego/bliźniaczego motocykla bądź daj do dorobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Szukam od kilku dni i nie mam pojęcia jak i gdzie to znaleźć ! Ba, zachodzę w głowę jaką to ma nazwę - może wtedy będzie łatwiej. Ja słyszałem jeszcze nazwę "kołyska". Pozdr MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dzięki chłopaki za pomoc, zabieram się za szukanie dalej. Zulus, moze masz gdzies namiar do tej firmy w Konstancinie?? Pozdr i jescze raz podziękować. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi