castro Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 majkelpl co do Kate to stary weteran z niej na rybce a na licznik to nie każdy patrzy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 stawiam się obowiązkowo, bo nie daruję "nowicjuszom" rybkowym mojej gry-zabawy :) Starzy wyjadacze dokładnie wiedzą co mam na myśli i nie martwcie się, Wam daruję ;) Powiem ci ze nawet wezme w niej udzial! Tak mi tego brakuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 lizus :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ktore z pomoca Kate chce ugasic :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Pewnie też się pojawię :flesje: . Odbiegając trochę od tematu, Roberto może jakaś konkretniejsza wycieczka :crossy: jak w zeszłym roku? http://picasaweb.google.com/KrzychGPz/Jano...zDolny20080330# Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Oczywiście nie zabraknie gwiazd :) stawiam się obowiązkowo, bo nie daruję "nowicjuszom" rybkowym mojej gry-zabawy :) Starzy wyjadacze dokładnie wiedzą co mam na myśli i nie martwcie się, Wam daruję ;) Jak zwykle można liczyć na Kierownika Imprezy, który czuwa nad wszystkim :notworthy: Pozdrawiam Ufff jak dobrze,drugie zdanie mnie stanowczo ucieszyło bo juz nie chciałem przyjeżdzać albo chować się po krzakach:D:D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozal Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Chętnie przewietrzę mojego "Byczka" w 1 dzień wiosny. Prognoza pogody na 21.03 nie jest optymistyczna 3stC deszcz/śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Dzisiaj tez zapowiadali opady deszczu i zimno a co jest za oknem ??? Piekne sloneczko i sucho !!!! :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 stawiam się obowiązkowo, bo nie daruję "nowicjuszom" rybkowym mojej gry-zabawy :) Już miałem zawitać ale teraz to się boję. :biggrin: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Już miałem zawitać ale teraz to się boję. :biggrin: nie ma się czego bać. Jak sama nazwa wskazuje chodzi o zabawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 To wiem, tylko pytanie kto się będzie bawił. :wink: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 * * * * UWAGA!!! * * * * ZMIANA TERMINU IMPREZY!!! W związku z prognozami pogody, według których w najbliższą sobotę przewidywane są opady deszczu (a nawet śniegu...) i bardzo niska temperatura, przenosimy imprezę na następny weekend. W założeniu impreza jest plenerowa, więc pogoda jest tu decydującym czynnikiem... Nowy termin: sobota 28 marca. Miejsce pozostaje oczywiście to samo, startujemy o godzinie 16-stej... Miejmy nadzieję, że tego dnia pogoda będzie o wiele łaskawsza. A ponieważ do koncertu jest trochę więcej czasu, to prawdopodobnie wystąpi jeszcze jeden zespół :cool: Pracujemy nad tym ;) Ale to niech pozostanie niespodzianką... Kierownik Imprezy Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 chyba nie ma specjalnego znaczenia, z tego co podaja to ma byc tak samo, jak nie gorzej http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Warszawa/11_15/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Kierowniku, może warto zmienić datę w tytule tematu. Ludziskom nie chce się czytać treści i mogą się zdarzyć jednostki, które zjawią się w tę sobotę na Tarchominie :) Pozdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Marina ! nie strasz pogoda. Musi byc bez opadów i min 15 stopni to ludziska zjadą się setkami. A z ta data w temacie to Kate ma rację , warto zmienić przy zmianie terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi