CZESIO Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Wszystkiego naj i naj dla Pań na Motórach :crossy: naj kierowcy dla Plecaczka i gorących Buziaczków naszym Pańiom Edytowane 8 Marca 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Mój Drogi Czesiu! Kurde jak miło :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: WIELKIE DZIĘKI !!!!!! Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Tożto i ja się podłączę do Czesiowych życzeń. Teraz będą Czesiowo-Mikołajowe życzenia dla Pań i Panien, Motórzystek i Plecaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To i ja się podłącze :icon_mrgreen: Wszystkiego najlepszego dla Pań :clap: . Dla tych na motórach i dla tych bez motórów ;] :icon_mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Najserdeczniejsze życzenia dla naszych uroczych LSM-owiczek, forumowiczek i plecaczków Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Wam życzenia Lecz w słowach Tych myśli niech się spełnią Wasze marzenia Dużo sukcesów oraz radości Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń moc słodyczy w Dniu Kobiet, życzy Wam... Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek79 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Oprócz tego, o czym pisali wcześniej koledzy, życzę wszystkim paniom nadejścia wyśnionej, wytęsknionej i wyczekiwanej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmttt5 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Oprócz tego, o czym pisali wcześniej koledzy, życzę wszystkim paniom nadejścia wyśnionej, wytęsknionej i wyczekiwanej wiosny. Dziękujemy za życzenia :) i miejmy nadzieję, że prawdziwa wiosna przyjdzie za 13 dni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Wielkie dzięki wszystkim panom w imieniu motórzystek Edytowane 8 Marca 2009 przez Masza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 :D Dołączam się do powyższych życzonek <z badylem> :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Podpisuję się pod tymi życzeniami obiema rękami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ja także nie będe gorszy może ciut późno ale zawsze to najlepsze życzenia :D może nie widziałem wszystkich pań z LSM ale i tak życzę co najlepszego noi tak jak ktoś pisał wcześniej nadejścia wiosny :] pozdrawwwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunshine.of.m Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dzięki wielkie:*wszystkim Panom:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 To i ja serdecznie dziękuję w swoim imieniu Wam, Motórzystom! :notworthy: Oby jak najszybciej ten śnieg topniał.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Buziaki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 I Ja też;] Życze Wszystkiego..;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi