marchewa1973 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) witam serdecznie w związku z planowaną wymianą hełmofonu, szukam użytkowników kasku jak w temacie. jeżeli jakiś z użytkowników może się podzielić wrażeniami z jazdy w tym wynalazku, będę zobowiązany. szerokości :crossy: m. ps w necie wszystko znalazłem, więc z góry dziękuję za linki do opisów Edytowane 6 Marca 2009 przez marchewa1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur7905 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Na temat tego akurat modelu nic Ci nie powiem, ale zakupiłem sobie FG-15 i muszę powiedzieć że jakość wykonania jest rewelacyjna!!!! Jakościowo i cenowo SUPER. Ta firma nie jest jeszcze tak mocno znana więc jeszcze można kupić ich kaski za "normalną" cenę. Mojej małżonce kupiłem CL-ST i jest również jakościowo SUPER!!! Aż się zdziwiłem że jakością dorównują kaskom 3 i 4 razy droższym. Ja zaryzykowałem i jestem zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewa1973 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Na temat tego akurat modelu nic Ci nie powiem, ale zakupiłem sobie FG-15 i muszę powiedzieć że jakość wykonania jest rewelacyjna!!!! Jakościowo i cenowo SUPER. Ta firma nie jest jeszcze tak mocno znana więc jeszcze można kupić ich kaski za "normalną" cenę. Mojej małżonce kupiłem CL-ST i jest również jakościowo SUPER!!! Aż się zdziwiłem że jakością dorównują kaskom 3 i 4 razy droższym. Ja zaryzykowałem i jestem zadowolony... dzięki kangur za info :bigrazz: . niestety z HJC zrezygnowałem. kask jest super - wyglądowo. sprawdzałem kilka rozmiarów i nie dało sie nic dopasować. albo mam nietypową dyńkę albo sprawdza się teoria, że kaski mają różne kształty w zależności od rynku na jaki są robione. uciskał tak, że oko się szkliło. generalnie wracam do NOLAN. pierwsza przymiarka i leży jak ulał. szerokości :crossy: m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi