Skocz do zawartości

Yamaha XV125 Virago

Bina999
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania śliczną Yamahę XV125 Virago, 1997 rocznik, Poj. 124 cm3 , moc 11KM (8Kw) , pierwszy właściciel w kraju. Przebieg : 13 465

Oryginalne malowana, dużo chromu, zapewniam że nikt nie przejdzie obok niej obojętnie :)

Lakier metalik, zarejestrowany w Polsce, Ubezpieczony.

Stan wizualny i techniczny idealny ! Pali na dotyk.

Dodatki :

- gmole

- piórnik

- sakwy

- stelaż pod sakwy

- oparcie dla pasażera

- krawat na bak

- chromowane lusterka

Gotowy do sezonu , po regularnych przeglądach technicznych ! Bez wkładu finansowego - żadnych dodatkowych inwestycji :)

Idealny na pierwszy motocykl , lub dla osoby lubiącej czerpać przyjemności ze spokojnej jazdy :)

Sprzedaje - bo chcę wymienić na coś większego :)

Naprawdę POLECAM !

Cena : 6750 zł do uzgodnienia

Edytowane przez Bina999

Mam do sprzedania śliczną Yamahę XV125 Virago, 1997 rocznik, Poj. 124 cm3 , moc 11KM (8Kw) , pierwszy właściciel w kraju. Przebieg : 13 465

Oryginalne malowana, dużo chromu, zapewniam że nikt nie przejdzie obok niej obojętnie :)

Lakier metalik, zarejestrowany w Polsce, Ubezpieczony.

Stan wizualny i techniczny idealny ! Pali na dotyk.

Dodatki :

- gmole

- piórnik

- sakwy

- stelaż pod sakwy

- oparcie dla pasażera

- krawat na bak

- chromowane lusterka

Gotowy do sezonu , po regularnych przeglądach technicznych ! Bez wkładu finansowego - żadnych dodatkowych inwestycji :)

Idealny na pierwszy motocykl , lub dla osoby lubiącej czerpać przyjemności ze spokojnej jazdy :)

Sprzedaje - bo chcę wymienić na coś większego :)

Naprawdę POLECAM !

Cena : 6750 zł do uzgodnienia

Link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1179883 <---- FOTKI TUTAJ !