May Queen Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam, mam nadzieje, ze dzial odpowiedni. Szukam osoby, ktora znalazlaby jakas wolna godzine w swoim terminarzu i mogla sprawdzic mi motocykl z Lidzbarka. Mam do tej miesciny ok 450km i jesli mialabym przyjechac, to juz tylko zeby kupic. Z gory dzieki za odzew :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 troche daleko, sama podróż zajmie koło 2 godz zapytaj kogos z okolic ostrudy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witam, mam nadzieje, ze dzial odpowiedni. Szukam osoby, ktora znalazlaby jakas wolna godzine w swoim terminarzu i mogla sprawdzic mi motocykl z Lidzbarka. Mam do tej miesciny ok 450km i jesli mialabym przyjechac, to juz tylko zeby kupic. Z gory dzieki za odzew :) Znam Lidzbark jak właśną kieszeń bo byłem tam w woju ale nie wybieram się tam znowu. Popytaj kogoś z okolic np. z Braniewa lub Olsztyna. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi