kornol Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 w zasadzie w miare przejrzysta stronka, jeśli pisana w czystym html-u to sam wiem ile to pracy kosztuje , bo sam klepałem swoją jedną, a nie w jakims graficznym programie ze stajni office-a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Na stronie pusto--- prawie zadnej pracy wlozonej ...... w goglach wbijam KLX i masa informacji wystarczy odsiac smieci.....i jest material na strone ---- rozumiem kiedy jest troche materialu na stronie konczy sie koncepcja wiec pytam .....a tam na stronie jeszcze pustynia i juz pytania! Idea fajna ale... kolego włóz prace i nie bądz taki miekki!! nie brazaj sie od razu za krytyke :) ona jest konstruktywna....przynajmniej traka miala byc w zamysle Pracuje nad nia w wolych chwilach od tygodnia więc nic dziwnego że jest pusta. Jakoś trzeba zacząć. A np zdjęcia chce bo uwierz mi, że nie chce mi sie rozbierać pół motorku żeby porobić zdjęcia jak ustawiać zawory a nóż może ktoś ma. Jeśli nie to przy okazji gdy bede swoje ustawiał to zrobie foty. Edytowane 3 Marca 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkulpa Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 przy rozdzielczosci 1024/768 muszę przesuwać suwakiem w bok, więc raczej logo jest za szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 przy rozdzielczosci 1024/768 muszę przesuwać suwakiem w bok, więc raczej logo jest za szerokie. u mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi