Flipmode Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich Ducatisti ... i zapewne nie tylko! Jako wkupne ;) oraz na pierwszy ambitny post, mimo juz dłuższego zagladania tutaj, dziele sie ciekawostkami miłymi dla oka miłośników marki. http://www.fmix.pl/album/21487/ducati-museum/1 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam, róznież byłem w tamtym roku, magiczne miejsce, zwiedzałem również fabrykę szkoda że zdjeć nie moża robić. Mimo wielkiego zamilowania chyba w tym roku również nie uda mi się zakupić wymarzonego Duca i pewnie pozostanę jeszcze przy pokemonach z japonii :bigrazz: Ale miło fotki powspominać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 To musi być cudowne miejsce :icon_biggrin: istna świątynia :icon_biggrin: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi