Realshadow Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Na początek chciałbym wszystkich powitać jestem nowy na tym forum... mam ogromną prośbę do wszystkich a mianowicie jestem posiadaczem Aprilii RS 50 z 93 roku i potrzebuje serwisówki do tego modelu dlugo szukam w necie i na tym forum ale nic nie znalazłem jezeli ktoś taką posiada lub wie gdzie jest to bardzo proszę o nią... z góry dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Na początek chciałbym wszystkich powitać jestem nowy na tym forum... mam ogromną prośbę do wszystkich a mianowicie jestem posiadaczem Aprilii RS 50 z 93 roku i potrzebuje serwisówki do tego modelu dlugo szukam w necie i na tym forum ale nic nie znalazłem jezeli ktoś taką posiada lub wie gdzie jest to bardzo proszę o nią... z góry dzieki za odpowiedzi Patrz tu..::> http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp?l=SR%2050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Realshadow Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 serdeczne dzięki za tą stronę znalazłem do SR z 95r ale niczym się nie różni... mam jeszcze prośbę jeżeli by ktoś miał jakąś pełniejszą ze schematami silnikowymi i całą reszta to proszę o linki bo do tego modelu SR-ki jest ciężko cokolwiek znaleźć... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi